Aluminium Deuren Specialist

Direct aanvragen

Offerte aanvragen

Vleugeloverdekkend?

In tegenstelling tot standaard inzetpanelen zijn vleugeloverdekkende deuren veiliger, is de rubberafdichting onzichtbaar en zijn er geen vleugelprofielen zichtbaar. Een mooier en beter resultaat.

Veiligheid voorop!

Voordeur inbreker

Wanneer u kiest voor een nieuwe voordeur in Kunststof of Aluminium van SVK dan kiest u voor het veiligste wat er op voordeuren gebied te krijgen is.

Contact info
 • Adres:
  Energielaan 7
  5405 AD, Uden
 • Telefoon nummer:
  +31 0413 247 677
 • Fax nummer:
  +31 0413 247 617
 • E-mail:
  info@svkbenelux.nl

Voor elk budget een voordeur

De aluminium voordeuren van SVK spreken niet alleen aan door hun design, maar ook de goede warmte-isolatie en inbraakwerendheid. Deze aluminium voordeuren zijn in Uden te verkrijgen, wij leveren uiteraard ook in de gebieden rondom Uden, Oss, Veghel en op bestelling door heel Nederland.

SVK heeft een huisselectie gemaakt, met de prioriteit kwalitatief, betaalbare voordeuren, voor elk budget.

Door het unieke concept van deze deuren, die standaard vleugeloverdekkend zijn, aan binnen en buitenzijde hebben wij een keuze gemaakt uit verschillende deurmodelen uit de Basic-lijn.

Basic-lijn

Het vlakke, aan beiden zijde stalen deurblad, volledig vleugeloverdekkend, ziet er heel elegant uit. Dankzij het dikke deurblad, dat volledig met PU-hardschuim gevuld is, bieden deze deuren een uitstekende warmte- isolatie met een U-waarde tot 1.2W/m2.K.
Daarmee bespaart u energie en geld.

Basic-line+ voordeuren

Basic-line voordeuren zijn standaard voorzien van een 5-puntssluiting.
Diverse deurmodellen** kunnen worden uitgevoerd met WK-2 veiligheids uitrusting.

De deurscharnieren aan de binnenzijde zijn 3- dimensionaal verstelbaar en zijn voorzien van RVS-look sierkappen. De ranke afmetingen van de fraaie scharnieren zijn zeker een pluspunt.

Basic-line voordeuren zijn voorzien van dubbel isolerend glas. Buitenzijde wordt in gelaagd veiligheidsglas uitgevoerd. SVK heeft voor de basic-lijn een beperkte keuze gemaakt met verschillende figuur glassoorten. Tijdelijk worden de modellen B-7/B-8/B-9 met 3-voudig, 46mm dik isolerende beglazing als aktie aangeboden. De buitenste glasplaat wordt ook in gelaagde uitvoering aangeboden. Deze zijn enkel in de gezanstraalde uitvoering te verkrijgen.

deuren-B3
B7-voordeur
deuren-B8
deuren-B9
Bovenstaande deurmodellen zijn het meest verkocht en geplaatste deuren, uit basic-line programma.
Voordelige kleur verkeerswit RAL 9016.

De aluminium voordeuren zijn bovendien verkrijgbaar in 11 voordelige voorkeurkleuren voor de buiten- en binnenzijde van de deur.

Exclusief voor de deurmodellen B-10/B-7/B-8/B-9,
zijn er structuur oppervlakte te verkrijgen in Golden Oak, Dark Oak, en Titan metallic, aan binnen en buitenzijde van de deur.

Voordeur kleuren

Dit innovatief en uniek voordeur concept is op moment de meest verkochte modellijn. Het gëisoleerde kozijn profiel is in twee profiel contouren te leveren. Kozijn profiel type Rondo, welk een afgeronde vormgeving heeft, en de Kubus met de vertrouwde uitstraling van houten deuren.

Aluminium Voordeur

Aluminium Voordeur

Aluminium Voordeur