Klant aan het woord

Voorgevel

Fam. Kroezen

Wij willen nog graag onze erkenning doorgeven. In mei hebben jullie vakmensen bij ons 9 kozijnen vervangen door prachtige kunststof kozijnen met klassieke uitstraling die geweldig passen in onze karakteristieke jaren 30 woning.


Details

Voorgevel met kunststof kozijnen

Fam. Smies

Van 20 tot en met 23 april 2015 hebben de monteurs van SVK in ons huis nieuwe kozijnen, ramen en deuren aangebracht. Eerst diende te worden gesloopt, hetgeen op een deskundige, rustige en bekeken wijze gebeurde. Er was dus, op een enkel scheurtje in het stucwerk en een enkel tegeltje na, GEEN schade. Keurig werk dus. De uitgebroken kozijnen, ramen en deuren werden direct afgevoerd. Stoepen aangeveegd en ander afval opgeruimd. Ruimte om te werken dus. In huis was op stof na geen rommel aanwezig.


Details

Gevelbekleding

Fam. Dijk

Ik wil hierbij mijn bewondering uitspreken voor SVK. Bij mij is in 2014 de gevelbekleding vervangen. Niet alleen hebben ze perfect vakwerk geleverd met medewerkers die meedenken alsof het hun eigen huis is, de service daarna heeft me in positieve zin verbaasd doen staan. Ik wist niet dat dat nog zo bestond. Niets dan lof.


Details

Voorpui

Fam. Eef van Boven Kaarsmaker – Vernieuwing voorpui

Onlangs is bij ons de voorpui van ons woonhuis in Oss vernieuwd. Een hele verandering waar we even bij stil willen staan. Van te voren was alles duidelijk opgemeten en doorgesproken. Daarna hebben we nog een paar keer telefonisch contact gehad. Uiteindelijk is alles duidelijk en overzichtelijk in een bouwbestek vastgelegd. Keurig verzorgd en goed omschreven.


Details

dsg_entree

Dutch Safety Group B.V.

Ons bedrijfspand in Uden aan de Loopkantstraat 2 moest verbouwd worden door de groei van de laatste jaren. Meer ruimte voor kantoren, leslokalen en opslagruimte. Tijdens voorbesprekingen van een ingrijpende verbouwing, zijn we geattendeerd om een gesprek aan te gaan met SVK Gevelelementen uit Uden. Na het vrijblijvend gesprek ontvingen we een uitgebreide offerte en meteen al een goed gevoel.


Details

Kunststof inbraakveilige kozijnen en deuren

Fam. Bomers

Hieronder een verslagje over de werkzaamheden die aan onze woning zijn uitgevoerd. Al enige tijd groeide het idee dat onze woning uit 1977 wel een oppepper zou kunnen gebruiken. In het kort liepen we o.a. tegen de volgende zaken aan: gedateerd schilderwerk, nog geen HR dubbel glas, nog geen inbraakveilig hang- en sluitwerk en verweerde vensterbanken.


Details

Kunststof kozijnen, natuurstenen dorpels en kunststof gevelbekleding

Fam. Leeman

Ofschoon er genoeg bedrijven te vinden zijn in en rondom Bavel/Breda is onze keuze toch gevallen op SVK uit UDEN. Nadat we bij de achterburen hadden gezien hoe Ome Joop te werk gaat werd het ons al meteen duidelijk. Rob bellen. En inderdaad; al bij het eerste bezoek van Rob hadden we er vertrouwen in en schoof hij bijna aan om samen met ons de maaltijd te genieten omdat het geen probleem was dat het aanzienlijk later werd.


Details

Serre

Fam. van Tankeren

Het bedrijf waar wij na vele offertes en informatie terecht zijn gekomen is een bedrijf uit Brabant , Uden tw SVK Gevelelementen. We kunnen zonder meer zeggen dat we uitermate tevreden over hun expertise en werkzaamheden en hun producten zijn, daar onze gevel aan de voorzijde en ook die van de serre niet tot standaard productie behoordt , dit dus zeer vakkundig hebben opgelost. Ik stuur je wat foto`s van de verbouwing en het resultaat waar wij uitermate blij mee zijn zeker ook de wijze waarop het e.e.a verlopen is met o.a. Erwin en de mannen.


Details