Kunststof Kozijnen Veghel

Kunststof kozijnen van SVK zijn van hoog duitse kwaliteit, geproduceerd volgens de Nederlandse richtlijnen met productcertificaat.

SVK Gevelelementen Benelux B.V. is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Ons bedrijf is met jarenlange ervaring van 28 jaar in de branche een ware specialist op gebied van kunststof kozijnen. Door de ruime keuze in specifieke vormen van profielen, de verschillende verbindingen en de kleurcombinaties met of zonder houtnerf kunnen wij u altijd het juiste kozijn aanbieden in uw situatie. Betaalbare en kwalitatieve kozijnen. Onze klantenkring in Uden, Veghel, Oss, Landerd, Heesch, Nistelrode, en in diverse plaatsen in heel Noord Brabant spreekt voor zich. U kunt de bevindingen van onze klanten bekijken op de pagina “Klant aan het woord“. Uw parnter in kozijnen.


 

Waarom kunststof kozijnen?

Voor wie zich afvraagt waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde biedt, wij hebben een opsomming gemaakt. Ons visitekaartje zijn immers de kunststof kozijnen! Niet zomaar. Wij gaan voor het beste, net zoals wij u het beste zullen adviseren!

Duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, brandwerend en inbraakwerend

Kunststof hoeft niet geschilderd te worden. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu. Ook verdient u terug in uw onderhoudsbudget. De profielen omvatten meerdere kamers. Deze kamers zorgen voor warmte- en geluidsisolatie. Verder zorgt de voorkamer voor optimale ontwatering. Kunststof is oersterk materiaal. Bij een eventuele poging tot inbraak versplintert het niet! Past u tevens goedgekeurd hang- en sluitwerk toe, dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse 2.