Showroom

U kunt zonder afspraak in onze showroom een greep uit ons assortiment komen bezichtigen.

You are here:

showroom

Als SVK Gevelelementen BV informeren wij u graag omtrent de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden op het gebied van ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien, serres, veranda’s, vouwwanden, gevelbekleding, en insectenwering.

Deze mogelijkheden zijn namelijk legio, voor zowel de particuliere nieuwbouw als renovatie. U kunt er niet omheen om onze producten in levende lijve te komen bekijken.

Wij nodigen u onder het genot van een kop koffie uit om de mogelijkheden te bespreken, ideeën op te doen, en demo’s te bekijken in onze 450 vierkante meter grote showroom in Uden.

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m Vrijdag
van: 10.00 tot 12.30 uur – 13.00 tot 17.00 uur.
s’ Avonds is op afspraak ook mogelijk.
Zaterdag’s op afspraak.
>>>>18 en 19 mei – 2023 gesloten..<<<<<

Mocht u echter op deze tijdstippen verhinderd zijn, neem dan contact met ons op, voor een vrijblijvend persoonlijk advies op maat bij u thuis.

 

s’Avonds is ook mogelijk!

Naast de voorbeelden in onze uitgebreide showrooms, kunnen wij u ook verwijzen naar de gerealiseerde werken bij u in de regio, voor kunststof, aluminium, ramen, voordeuren, achterdeuren, tuindeuren, schuifpuien, hardglazen schuifdeuren, gevelbekleding, horren, raamvitrage, veranda’s, overkappingen, tuinkamer, serre, zonwering, rolluiken, sectionaal poorten, in de gemeente’s Oss, Uden, Veghel, Erp , Keldonk, Heesch, Boerdonk, Volkel, Herpen, Geffen, Berghem, Lith, Ravenstein, Eindhoven, Meerlo, Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Odiliapeel, Boekel, Gemert, Helmond, Deurne, Asten, Zeeland, Heerlen, Brunssum, St.Oedenrode, Schijndel, Eerde, Heeswijk-Dinter, Nistelrode, Vorstenbosch, St.Anthonis, Mill, Vinkel, St.Hubert, Nuland, Rosmalen, Druten, Handel, Sint Michielsgestel, Broekhuizenvorst, Geffen, Waalwijk, en Schaijk.

Kennismaking?

Wij zijn dagelijks te bereiken via telefoon of e-mail. U bent vrij contact op te nemen en een afspraak te maken, in de showroom of bij u thuis.

Kozijnen

Kozijnen

Kozijnen in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten zijn in onze showroom te bezichtigen. Met plezier geven wij u meer informatie.

Verandas

Veranda’s

In onze showroom zijn verschillende modellen veranda’s te bezichtigen, kom binnen voor de look & feel. Ook zonder afspraak bent u uiteraard welkom.

Deuren

En anderen

Naast veranda’s en kozijnen hebben wij natuurlijk nog veel meer te bieden. Serre’s, deuren, schuifsystemen en veel meer!