SVK Wijchen

You are here:

SVK Gevelelementen Wijchen B.V. is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Ons bedrijf, gestart in Uden is met jarenlange ervaring van 30 jaar in de branche een ware specialist op gebied van kunststof kozijnen en veranda bouw. Door de ruime keuze in specifieke vormen van profielen, de verschillende verbindingen en de kleurcombinaties met of zonder houtnerf kunnen wij u altijd het juiste kozijn aanbieden in uw situatie. Betaalbare en kwalitatieve kozijnen. Onze klantenkring in Uden, Veghel, Oss, Landerd, Heesch, Nistelrode, Wijchen, Nijmegen en in diverse plaatsen in heel Noord Brabant en Gelderland spreekt voor zich. U kunt de bevindingen van onze klanten bekijken op de pagina “Klant aan het woord“. Uw partner in kunststof kozijnen.

Energiebesparend

Tot 15% van de warmte gaat via ramen en deuren verloren. Door te kiezen voor kunststof kozijnen met een hoge thermische isolatiewaarde kunt u uw energieverbruik in uw woning verminderen.

Duurzaam

Kunststof kozijnen gaan zo’n 50 tot 70 jaar lang mee. Daarna kunnen ze enkele malen gerecycled worden. In vergelijking met hout hoef je kunststof niet te lakken of te schilderen.

Inbraakveilig

Onze ramen, deuren en schuifpuien zijn voorzien van inbraakwerendheid certificaat. Dus niet alleen het hang en sluitwerk is gekeurd maar ook de kozijnelementen met het bijhorende hang en sluitwerk volgens normering van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een veilig gevoel.

Kan ik subsidie krijgen voor energiebesparing?

Ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger.

Vrijblijvende afspraak


Kunststof kozijnen

Kozijnen

De kunststof kozijnen van SVK zijn de modernste in zijn soort. Alle onderdelen komen uit één hand en worden zorgvuldig getest.

Lees meer

Deuren

Deuren

Uw deur is het visitekaartje van uw huis, met meerpuntssluiting en vleugeloverdekking zijn onze deuren ook erg inbraakveilig.

 

Lees meer

verandas

Veranda’s

Een veranda vergroot uw woongenot het hele jaar door, in het voorjaar, zomer, herfst, en in de winter.

 

Lees meer

overige

Overige producten

Bekijk welke praktische oplossingen en producten wij nog meer aan u kunnen leveren.

 

Lees meer

testimonials

Klant aan het woord

Lees de meningen van andere die u voor zijn geweest.

 

 

Lees meer