Uden

Direct aanvragen

Offerte aanvragen

Contact info
 • Adres:
  Energielaan 7
  5405 AD, Uden
 • Telefoon nummer:
  +31 0413 247 677
 • Fax nummer:
  +31 0413 247 617
 • E-mail:
  info@svkbenelux.nl

Onze klanten uit Uden zeggen:

Fam. Coopmans

Het was snel duidelijk; de kozijnen voor onze verbouwing moesten door SVK geleverd worden. De keuze voor SVK werd ons gemakkelijk gemaakt omdat je geen product aangesmeerd werd, maar advies kreeg en tijdens de verbouwing met raad en daad terzijde gestaan werd. Het geleverde product met bijbehorende service heeft onze woning een extra uitstraling gegeven waarbij voorbijgangers regelmatig de vraag stellen of de kozijnen bestaan uit hardhout of vurenhout. Wanneer wij hen dan vertellen dat het kunststof is, kun je de verwondering op de gezichten aflezen.
Bovenstaande heeft ons doen besluiten SVK offerte te laten doen voor een woning van een familielid die na uitvoering eenzelfde tevreden gevoel aan het geleverde product en service overgehouden heeft.

Fam. Grothauzen

Opmerkingen: Na vier offertes, een diepgaande studie op internet en de oplevering van het omvangrijke werk aan ons huis zijn wij tot de volgende conclusie gekomen.

In een branche waarin zelfs de bedrijfsvereniging en de grote landelijk opererende bedrijven regels hanteren, die vrijwel uitsluitend het eigen belang dienen, is SVK Gevelelementen Benelux BV het toonbeeld van een klantgericht bedrijf.

Geen pressie in de offertefase, geen uitsluiting van alle mogelijke bedrijfsrisico’s in de kleine lettertjes, geen koppelverkoop van ondoorzichtige leningen, geen aanbetalingen, geen voorbehoud t.a.v. te leveren materialen en leveringstijden, etc. , etc. , etc.

Bedenkt men daarbij dat SVK een sublieme prestatie heeft geleverd voor minder dan de helft van de offerte van een concurrerend groot bedrijf dan kunnen wij niet anders dan SVK complimenteren en aan eenieder aanbevelen.

SVK, U bent een witte duif tussen vele zwarte raven.
Fam. Grothauzen – Uden

Kunststof Kozijnen

Fam. van Engelen

 • De service was van het begin tot het einde zeer goed, ook naderhand toen het karwei af was.
 • Als ze iets beloofd hebben houden ze zich aan die afspraak, wat vandaag de dag bij veel bedrijven te wensen over laat.
 • Dit alles is het visitekaartje van SVK.
Voor- en zijgevel

Fam. van de Wiel

Wij zijn zeer te spreken over SVK op basis van de volgende zaken:

 

 • Kwaliteit en product.
 • Nakomen van afspraken.
 • Deskundigheid van het montageteam.

Onze dochter en schoonzoon hebben nu ook gekozen voor producten van SVK.

Gevel met panelen

Fam. de Kort

We waren medio 2005 op zoek naar een bedrijf voor kunststof kozijnen.
Na wat rond zoeken kwamen we uit bij SVK te Uden. Door de telefoon werden we al vriendelijk te woord gestaan en een afspraak was dus ook snel gemaakt.
De eigenaar kwam zelf langs om het een en ander uit te leggen over de kwaliteit van kunststof kozijnen, zeer deskundig en verstand van zaken. Voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt, we gingen in zee met SVK, waar we tot op heden nog steeds geen spijt van hebben.
Er wordt dan ook door SVK zeer goede kwaliteit geleverd, prijs en kwaliteit zijn op de juiste manier aan elkaar verbonden.
Tijdens de plaatsing van de kozijnen werd ook door de monteurs zeer vakbekwaam gewerkt. De afwerking was ook geheel naar onze wens en werd ook na oplevering gecontroleerd door de eigenaar van SVK.
Door de prettige samenwerking met het bedrijf SVK hebben we nu een woning met kunststof kozijnen waar we trots op zijn en iedereen willen laten zien.

Kortom samen gevat:
Voor een betaalbare prijs en een goede kwaliteit, gaat u naar SVK, daarvan krijgt u totaal geen spijt.

Gevel met panelen en kozijnen

Fam. van Sommeren

Toen wij op zoek waren naar een bedrijf die kunststof kozijnen kon leveren, was SVK 1 van de kanshebbende. Na enkele gesprekken met die bedrijven kwam SVK er voor ons beste uit. De prijs was gunstig maar de kwaliteit van de glazen en kozijnen was ook goed. De service was volgens verschillende mensen ( mond op mond reclame) ook goed.
Het gesprek verliep zeer prettig waarbij de voordelen van dit systeem o.a. goede geluids- en warmte-isolatie maar ook de duurzaamheid besproken werden.
Na dat we de beslissing genomen hadden om met SVK verder in zee te gaan, begon het wachten totdat de kozijnen geplaatst konden worden.
Afgelopen maart waren we aan de beurt. Het team wat de kozijnen plaatste was duidelijk op elkaar ingewerkt. Het werk verliep voorspoedig, en zonder verrassingen.
Netjes afgewerkt, geen gedonder achteraf, ook prettig. En heel netjes binnen de afgesproken tijd.

Gevel met kozijnen

Fam. van de Valk

Met SVK Gevelelementen Benelux B.V. te Uden contact gezocht omdat we de oude houten kozijnen wilden vervangen voor onderhoudsvrije kunststof kozijnen.
Direct tijdens het eerste onderhoud een goed gevoel.
We ontvingen de juiste informatie en advies (en geen onnodige poespas) aangaande nieuwe kozijnen waar naar we op zoek waren.
SVK heeft in overleg een super voordeur ontworpen geheel naar onze stijl.
De montage verliep vlekkeloos en het resultaat mag er wezen.

Aanrader voor een ieder wie aan onderhoudsvrije kunststof kozijnen zit te denken.

Kunststof kozijnen en gevelbekleding

Fam. van der Steen

We waren op zoek naar een veranda en schuifpui en kwamen onder andere bij SVK kijken. Hier beviel het ons meteen, omdat de materialen er degelijk uitzagen en er deskundig advies werd gegeven zonder opdringerig te zijn.
Uiteindelijk kozen we daarom voor SVK en hiervan hebben we geen spijt gehad.
De veranda en de schuifpui zijn beide mooi en degelijk geworden, helemaal naar onze smaak.
De plaatsing gebeurde netjes, waarbij er oog was voor detail. En ook nadat de veranda klaar en betaald was bleef de service goed.
Toen we vervolgens op zoek waren naar kunststof kozijnen voor het hele huis en een nieuwe voordeur, hoefden we daarom niet lang na te denken: dit wilden we ook door SVK laten doen.
Ook hiervan hebben we geen spijt gekregen: ook deze zijn mooi, degelijk en erg praktisch.
En de service is wederom prima geweest!

Achtergevel met veranda

Voordeur_Nieuw.333

Voordeur

Aluminium voordeur